Πλακάκια οροφής διάφραγμα αλουμινίου πάχους 1 mm

Πλακάκια οροφής διάφραγμα αλουμινίου πάχους 1 mm

Τόπος προέλευσης: Κίνα
μάρκα: BAHE
υλικό: αργίλιο, κράμα αλουμινίου
πάχος: 0,8 mm, 1,0 mm, 1.2 mm
επιφανειακή επεξεργασία: σκόνη επίστρωση, σπρέι βαφής

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διάφραγμα αλουμινίου ανώτατα κεραμίδια είναι ένα από τα υλικά ανασταλμένο ανώτατο όριο που παράγεται στα τελευταία χρόνια. U σχήμα αλουμινίου διάφραγμα οροφή έχει μια ανοιχτή θέα, εξαερισμού και αερισμού, και τις γραμμές είναι φωτεινά, τακτοποιημένη και οργανωμένη, που αντανακλά το ύφος απλό και σαφές μοντέρνο, απλό και βολικό για την εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση, και έχει γίνει η κύρια προϊόν της αγοράς διακόσμηση δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιείται σε δημόσιο χώρο με πολλά άτομα και πυκνό απόκρυψης μηχανικού, που είναι βολικό για την κυκλοφορία αέρα, καυσαερίων και θερμότητας διασκεδασμού την ίδια στιγμή, και μπορεί να διανέμουν ομοιόμορφα το φως και κάνει όλο το χώρο, ευρύχωρα και φωτεινά. Χρησιμοποιείται ευρέως στο σταθμό του μετρό, υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικές, σταθμό, Αεροδρόμιο, εμπορικό εμπορικό κέντρο, διάδρομος, τόπος αναψυχής, δημόσια τουαλέτα, εξωτερικό τοίχο του κτιρίου και άλλα Ανοίξτε θέσεις.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ:

1. μην παρέχετε δωρεάν δείγματα:

Αγαπητέ, ναι! Παρέχουμε δωρεάν δείγματα, αλλά πληρώνετε το κόστος express.

2. θα σας παρακαλώ να μου δώσει μια καλύτερη τιμή;

Αγαπητέ, ναι! Έχουμε το δικό μας εργοστάσιο και εμπορική εταιρεία, προσπαθούμε πάντα το καλύτερο για να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή.

3. γιατί θα πιστεύω ότι ποιότητα σας είναι το καλύτερο;

Αγαπητέ, τα προϊόντα μας έχουν περάσει τη δοκιμασία γερμανική TUV (Technischen Uberwachungs Vereine), γαλλική BV και ISO9001: 2008.

4. Πόσο περίπου ικανότητά της παραγωγικότητας του εργοστασίου σας;

Αγαπητέ, η παραγωγικότητα του εργοστασίου μας είναι 400.000 τετραγωνικών μέτρων / μήνα.

Εξεταστική