Καμπυλωτή οροφή αλουμινίου

Καμπυλωτή οροφή αλουμινίου

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 2.0-3.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Καμπυλωτή οροφή αλουμινίου έχει όμορφη εμφάνιση. Μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικό στυλ διακόσμησης, δημιουργούν διαφορετική οπτική επίδραση. Το ανώτατο αυτό όριο είναι κατάλληλο για την οροφή και διακόσμηση τοίχου. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συμβατό με άλλα υλικά. Μεταλλικό διάφραγμα οροφής είναι εξαιρετική ειδική καμπύλη σχήματος, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε καμπύλη εφέ που θέλετε. Μπορεί να πάρει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και κάνουν την οικοδόμηση πιο μαγευτική.

Καμπυλωτή οροφή αλουμινίου χρησιμοποιείται ευρέως σε τοίχο διακόσμηση οροφής και το φόντο. Το μοναδικό αποτέλεσμα είναι κατάλληλο για το εμπορικό και εκθεσιακό χώρο, κλπ.

Σε σύγκριση με επίπεδη άτυπα αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα, καμπυλωτή οροφή αλουμινίου δείχνει καλλιτεχνικό εφέ σύμφωνα με διαφορετικές προδιαγραφές και μήκος, κάνοντας το χώρο περισσότερο roominess.

Καμπυλωτή οροφή αλουμινίου μπορεί να αποτελείται από διαφορετικά στυλ με βάση διάφορες επιλογή του χρώματος. Το εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα συναντά την ειδική έννοια του σχεδιαστή. Το ανώτατο όριο είναι δημοφιλής για τη χαρακτηριστική πυρίμαχες, καλό αερισμό και ανθεκτικότητα.

Καμπυλωτή οροφή αλουμινίου συνιστάται από σχεδιαστές και εμφανίζονται σε πιο μεγαλοπρεπή κατασκευές.


1、8mm πόλο κρέμονταιcurved baffle aluminum ceiling-1.jpg


Καρίνα 2、the του U-σχήμα διάφραγμα αλουμινίου


Ακυρώνοντας διάφραγμα αλουμινίου σε σχήμα 3、U
curved baffle aluminum ceiling-2.jpg


4.jpg  广州市新图书馆 (3).jpg

广州市新图书馆7.jpg 广州太阳新天地3.jpg 广州太阳新天地4.jpg


Εξεταστική