Ξύλινο σιτάρι οροφής αλουμινίου

Ξύλινο σιτάρι οροφής αλουμινίου

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 0,5-1.2 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ξύλινο σιτάρι οροφής αλουμινίου είναι ένα είδος της μόδας οροφής. Αντικαθιστά σκάφους ξύλου και γίνεται ένα ανώτατο όριο φιλικών προς το περιβάλλον. Σύγκριση με σκάφους ξύλου, κόκκων ξύλου οροφής αλουμινίου έχει το πλεονέκτημα της ελαφρύς, υγρασία-απόδειξη, θερμική μόνωση και αντοχή στη διάβρωση. Ξύλινο σιτάρι οροφής αλουμινίου χρησιμοποιείται ευρέως σε ξενοδοχείο και το εμπορικό κέντρο, επειδή είναι ελκυστικό και φυσική.

Ξύλινο σιτάρι οροφής αλουμινίου είναι δημοφιλής αυτά τα χρόνια λόγω ευθεία γραμμή τύπου, ανοικτοί, διάφορες χρώμα και ευέλικτο σχεδιασμό. Ξύλινο σιτάρι οροφής αλουμινίου έχει ομαλή γραμμή και σαφές στρώμα να δείξει σύντομη και μοντέρνο στυλ. Επιπλέον, αυτό το είδος της οροφής είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και να αποσυναρμολογήσει.

Ξύλινο σιτάρι οροφής αλουμινίου μπορεί να προσαρμοστεί μήκους μέσα σε 6 μέτρα. Το διαθέσιμο πάχος είναι από 0,5 mm-1.2 mm. Η επιφάνεια τελειώσει του ξύλινου σιταριού έχει πλεονέκτημα του σιταριού σαφείς και ζωντανές, άριστες καιρικές συνθήκες αντίσταση, αλεξίπυρος και φιλικά προς το περιβάλλον.

Bahe εταιρεία κάνει την πλάκα του ακρίβεια και την τελειότητα της επιφάνειας ως επιθεώρηση πρότυπο, για την παραγωγή καλής ποιότητας ξύλο κόκκους αλουμινίου ανώτατου ορίου για τον πελάτη. Bahe φέρει στην τεχνολογία των κόκκων ξύλου Ιταλίας μεταφορά για εξασφάλιση της οροφής ομορφιά, άριστες καιρικές συνθήκες αντίσταση, αντίσταση στη διάβρωση και αντοχή.


1、8mm πόλο κρέμονταιwood grain aluminum ceiling-1.jpg


Καρίνα 2、the του U-σχήμα διάφραγμα αλουμινίου


Ακυρώνοντας διάφραγμα αλουμινίου σε σχήμα 3、Uwood grain aluminum ceiling-2.jpg


虎门国际购物中心 (10).jpg  虎门国际购物中心 (25).jpg

惠州华贸中心 (36).JPG 惠州华贸中心 (54).JPG 惠州华贸中心.JPG

Εξεταστική