Οροφής αλουμινίου τετράγωνο γρίλια

Οροφής αλουμινίου τετράγωνο γρίλια

Προδιαγραφή: H30、H40、H50mm

Πάχος: συνήθως 0,3-0,5 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οροφή αλουμινίου τετράγωνο γρίλια αποτελείται από την κύρια τρόπιδα και βοηθητική καρίνα σε σύνδεση. Έχει καλό εξαερισμό, ανώτερη Πυραντοχή, εύκολη εγκατάσταση, λεπτή δομή και ισχυρή αίσθηση του χώρου. Το ανώτατο όριο διακοσμητικά ανοιχτό κελί μπορεί να προσαρμοστεί από τις προδιαγραφές και τα χρώματα. Είναι συχνά χρησιμοποιείται σε Μουσείο και εμπορικό γραφείο. Μετά την εγκατάσταση, το ανώτατο όριο μεταλλική γρίλια είναι όμορφα, ζωηρόχρωμα και ανθεκτικά στην χρήση.

Οροφής αλουμινίου τετράγωνο γρίλια έχει χαρακτηριστικό του φωτός βάρος, έξοχοs ventilation σύστημα, καλής κατασκευής πυρίμαχες, σαφή και στρώμα, ανοιχτή για το όραμα επίδραση, διάφορες χρώμα και ανθεκτικότητα. Εύκαμπτο να εγκατασταθεί από διαφορετικό ύψος οροφής αλουμινίου τετράγωνο γρίλια, επιπλέον, οροφής αλουμινίου τετράγωνο γρίλια μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με το φως, κλιπ-σε οροφής αλουμινίου και γραμμική οροφής αλουμινίου.

Οροφής αλουμινίου τετράγωνο γρίλια εφαρμόζεται ευρέως στον εμπορικό κέντρο, εστιατόριο, σούπερ μάρκετ και κέντρο ψυχαγωγίας, κ.λπ.


1、8mm πόλο κρέμονται

aluminum square grille ceiling-1.jpg


2、hanging μέρη 50 κύρια τρόπιδα


3、50 κύρια τρόπιδα


4、hanging μέρη του ζώνομαι


5、Grid ακυρώνοντας
aluminum square grille ceiling-2.jpg


4.jpg  惠州华贸中心5.JPG

惠州华贸中心6.JPG  惠州华贸中心7.JPG


9 合作伙伴标题.jpg


Εξεταστική