Πάνελ αλουμινίου κηρήθρας επενδύσεων

Πάνελ αλουμινίου κηρήθρας επενδύσεων

BAHE Building Materials Co, Ltd υψηλής ποιότητας αλουμινίου κηρήθρα πάνελ επένδυση για την αρχιτεκτονική του εξωτερικού τοίχου & εσωτερικό διακοσμήσεις τοίχων, των μεταφορών & ναυπηγική βιομηχανία. Το πάνελ αλουμινίου με κηρήθρα είναι ένα πάνελ σάντουιτς συνδεδεμένο με υλικό προσώπου και με έναν πυρήνα αλουμινίου μεταξύ φύλλου αλουμινίου. Προσφέρει υψηλές μηχανικές ιδιότητες και καλή απόδοση φωτιάς.

Λεπτομέρειες προϊόντος


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

BAHE Building Materials Co, Ltd υψηλής ποιότητας αλουμινίου κηρήθρα πάνελ επένδυση για την αρχιτεκτονική του εξωτερικού τοίχου & εσωτερικό διακοσμήσεις τοίχων, των μεταφορών & ναυπηγική βιομηχανία. Το πάνελ αλουμινίου με κηρήθρα είναι ένα πάνελ σάντουιτς συνδεδεμένο με υλικό προσώπου και με έναν πυρήνα αλουμινίου μεταξύ φύλλου αλουμινίου. Προσφέρει υψηλές μηχανικές ιδιότητες και καλή απόδοση φωτιάς.αλουμινίου-κηρήθρα-επένδυση-πάνελ-1.jpg

αλουμινίου-κηρήθρα-επένδυση-πάνελ-2.jpg


Πρόσωπο υλικό: κράμα αλουμινίου ή ανοξείδωτο ατσάλι

Πάχος: 5mm ~ 100mm

Μέγεθος: μπορεί να προσαρμοστεί (μέγιστο μέγεθος: 2000 x 3000mm)

Φινίρισμα: φθοριοάνθρακας, επικάλυψη, καθρέφτης, ανοδιωμένο, ξύλο, εκτύπωση, σχέδιο πέτραςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Πιστοποίηση ISO9001: 2008

Το BAHE έχει ολοκληρώσει πολλά έργα, όπως κτίριο γραφείων, αίθουσα συνεδριάσεων, εξαιρετικό τοίχο, hoteml χρησιμοποιώντας αλουμινένιο πάνελ ηχητικής ακουστικής και θερμικής μόνωσης.ΠΑΚΕΤΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Συσκευασία: κουτιά από κόντρα πλακέ με προστατευτική μορφή

διάρκεια εργασίας: 7 ~ 15 εργάσιμες ημέρες ή εξαρτάται από την ποιότητα του προϊόντος


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

BAHE λύσεις είναι αρχιτέκτονας ανάδοχος μεταλλικών κατασκευών και κατασκευαστής λειτουργεί κυρίως στην Guangdong της Κίνας. Το BAHE ενσωματώθηκε το 2010 και έκτοτε έχει οικοδομήσει όλο και μεγαλύτερο σεβασμό από πιστούς ustomers. Η αποστολή του BAHE είναι να φέρει την παλιά παγκόσμια χειροτεχνία και την ασυμβίβαστη προσοχή της λεπτομέρειας σε κάθε έργο που του έχει ανατεθεί. Το BAHE βαρύνει τα έργα που οι περισσότερες άλλες εταιρείες αποφεύγουν. Το BAHE δεν αναζητά μεγάλο όγκο, επαναλαμβανόμενα έργα, αλλά μάλλον μεσαίου μεγέθους έργα που απαιτούν μεγάλη εκτίμηση για το όραμα των σχεδιαστών.

Οι λύσεις BAHE τυπικοί πελάτες είναι γενικοί εργολάβοι και συνεργάτες υπεργολάβοι και κατασκευαστές που επιθυμούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με το απόλυτο καλύτερο δυνατό προϊόν, τις φέρνει στις λύσεις του BAHE για βοήθεια σε ορισμένα αντικείμενα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.


Ένα ζευγάρι:Όχι Επόμενη:Επένδυση τοίχου αλουμινίου

Εξεταστική