Οροφής αλουμινίου σε σχήμα S

Οροφής αλουμινίου σε σχήμα S

Προδιαγραφές: πλάτος mm s300

Πάχος: συνήθως 0,8-1.2 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: σκονών πολυεστέρα με επικάλυψη

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οροφής σχήματος S αλουμινίου έχει μοναδικό ντιζάιν, εξαιρετικά ισχυρό 3D οπτική επίδραση, χρησιμοποιώντας μια αφιερωμένη αντιανεμικό καρίνα για εγκατάσταση, κάθε κλιπ είναι σχεδιασμένο να είναι αντιανεμικό. Είναι ανθεκτικό και πιο κατάλληλο για υπαίθρια διακόσμηση, ειδικά για το βενζινάδικο. Οροφής αλουμινίου Γάζας έχει χαρακτηριστικό της θερμομόνωσης, απόδειξη μούχλα και ελαφρύς.

Το ανώτατο όριο του σχήματος s αλουμινίου έχει κράμα καλή πρώτη ύλη και υψηλής ακρίβειας για να επίπεδη επιφάνεια μεγαλύτερη του πίνακα. Επιπλέον, το διεθνές εμπορικό σήμα χρώμα μπορεί να εξασφαλίσει το ανώτατο όριο του αποτελέσματος και διάρκειας ζωής. Επίσης μπορεί να ονομαστεί αλουμινίου αντιανεμικό ψευδοροφή, που χρησιμοποιείται συχνά σε πρατήριο βενζίνης, διότι έχει χαρακτηριστικά των αλεξίπυρο, ελαφρύ και σταθερό εγκατάσταση συστήματος.

Το ανώτατο όριο του σχήματος s αλουμίνιο χρησιμοποιείται ευρέως σε βενζινάδικο, σταθμός λεωφορείων, το αεροδρόμιο και εμπορικό κέντρο. Είναι κατάλληλη για χρήση σε δημόσιο χώρο μεγάλο και ανοιχτό. Ανεπιφύλακτη τελικού αποτελέσματος μπορεί να να προκληθεί από κακή πίνακα ή καρίνα, έτσι είναι σημαντικό να αναλύσετε καλής ποιότητας πάνελ και εγκατάσταση συστήματος. Bahe εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση Στάνταρ.


1、M8 γαλβανιζέ κρεμώντας πόλοs-shaped aluminum ceiling-1.jpg


2、hanging μέρη του 50 μιαν καρίνα


3、S-σχήμα καρίνας


4、50 κύρια τρόπιδα


5、hanging μέρη του S-σχήμα καρίνας


6、S-σχήμα αλουμινίου ακυρώνοντας


s-shaped aluminum ceiling-2.jpg


221462627330726584.jpg  IMG_6128.JPG

IMG_6137.JPG  汽车加油站 (2).JPG

Εξεταστική