Οροφή οθόνης με πτώση νερού

Οροφή οθόνης με πτώση νερού

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: συνήθως 0,8-1,2mm

Επιφανειακή επεξεργασία: επικαλυμμένη με πολυεστέρα σκόνη, εκτύπωση με θερμική μεταφορά

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ανώτατο όριο της οθόνης σταγόνες νερού σας αρέσει στις υπέροχες βροχοπτώσεις. Η δομή είναι απλή, κατασκευάζεται από αλουμίνιο με χύτευση με εξώθηση, είναι σκληρή και η ευθεία είναι καλή. Η δομή της εγκατάστασης είναι δομή με καρφιά. Αυτή η γραμμική μεταλλική οροφή έχει τα πλεονεκτήματα του ενιαίου ύψους, της τακτικής ρύθμισης και της δομής διόδου. Συνήθως ισχύει για το εμπορικό κέντρο.

Η οροφή με οθόνη αφής νερού έχει βολικό σύστημα εγκατάστασης, είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να επισκευαστεί ο πυροσβεστικός εξοπλισμός, ο κλιματισμός και η συσκευή λάμπας. Αυτό το είδος οροφής χρησιμοποιείται ευρέως σε δημόσιο και ανοικτό χώρο, όπως σταθμός μετρό, σούπερ μάρκετ, αεροδρόμιο, ψυχαγωγία, εκθεσιακός χώρος και ούτω καθεξής.

Η οροφή με οθόνη αφής νερού έχει τα πλεονεκτήματα της σαφούς γραμμής, του φωτεινού συστήματος, των διαφόρων χρωμάτων και της έντονης αίσθησης οράματος Μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικό ύψος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία Bahe κάνει την καταπληκτική οροφή της οθόνης drop water που είναι ευέλικτη για να διατηρήσει. Το ανώτατο όριο μπορεί να κρύψει καρίνα και άλλες εγκαταστάσεις που κάνουν ένα σύντομο και μοντέρνο αποτέλεσμα.


οροφή οθόνης-1.jpgπτώση νερού οροφή οθόνης-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG广州保利国际贸易中心8.jpg

Εξεταστική