Διατρυπημένο οροφή από γαλβανισμένο χάλυβα

Διατρυπημένο οροφή από γαλβανισμένο χάλυβα

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: συνήθως 1,0-1,5mm

Επιφανειακή επεξεργασία: επικαλυμμένη με πολυεστέρα σκόνη, επιχρισμένη με PVDF

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η διάτρητη οροφή από γαλβανισμένο χάλυβα είναι αξιοπρεπή, δομημένη, με υψηλή σκληρότητα, υψηλή σταθερότητα και δεν θα πέσει με το χρόνο. Το σύστημα οροφής από γαλβανισμένο χάλυβα φαίνεται παχύ και με μεγάλη ομαλότητα. Έχει δύο σχέδια. Το ένα είναι απλό και το άλλο είναι διάτρητο. Η διάτρητη έχει το στυλ της στρογγυλής λαβής, τετράγωνη λαβή, πρισματική οπή, ορθογώνιο, τρύπα δακτύλων, κλπ. Επιπλέον, μπορεί να προσαρμοστεί στις προδιαγραφές και το χρώμα.

Η διάτρητη οροφή από γαλβανισμένο χάλυβα μπορεί να είναι τελειωμένη επιφάνεια επικαλυμμένης με σκόνη, ψεκασμός βαφής ή βαμμένο με βαφή pvdf. Οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο τρόπο βαφής με βάση το πραγματικό περιβάλλον χρήσης.

Η διάτρητη οροφή από γαλβανισμένο χάλυβα καταλαμβάνει όλο και περισσότερα μερίδια αγοράς στο μέλλον. Σύμφωνα με την εθνική ενεργειακή στρατηγική, η πλάκα από γαλβανισμένο χάλυβα χρησιμοποιείται ευρέως λόγω του σιδερένιου πόρου και της λαμαρίνας είναι καλύτερο από το αλουμίνιο. Στη διεθνή αγορά, η οροφή από διάτρητο γαλβανισμένο χάλυβα εφαρμόζεται σε χώρο υψηλού επιπέδου για την όμορφη και επίπεδη επιφάνεια. Αν και υπάρχει υψηλό επίπεδο για διακόσμηση οροφής, αλλά διάτρητη οροφή από γαλβανισμένο χάλυβα και να καλύψει τη ζήτηση.

Η εταιρεία Bahe αμφισβητεί την πιο σκληρή τεχνική για να κάνει την οροφή επίπεδη και να μοιάζει με καθρέφτη. Κάνοντας ανώτατο όριο με κορυφαία τεχνολογία, καλή εγκατάσταση επεξεργασίας και χρόνια εμπειρίας, το προϊόν της εταιρείας Bahe μπορεί να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.


1,8 χιλιοστά κρέμονται πόλο διάτρητο γαλβανισμένο χάλυβα οροφής-1.jpg

2, Κρεμαστά τμήματα των 50 κύριων καρίνα


3,50 κύρια καρίνα


4, Κρεμαστά τμήματα της καρίνας σχήματος Ζ


5, καρίνα σχήματος Ζ


6, οροφή αλουμινίου σε σχήμα Ζ


διάτρητο γαλβανισμένο χάλυβα οροφής-2.jpg


钢板 天花 (1) .jpg

钢板天花 (2).JPG
16 Επικοινωνήστε με την εφημερίδα 3.jpg


Εξεταστική