Μπαμπού αλουμινίου κηρήθρα πάνελ

Μπαμπού αλουμινίου κηρήθρα πάνελ

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: προσαρμοσμένο

Επιφανειακή επεξεργασία: Σύμπλεγμα μπαμπού

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

3 产品 特征 标题 .png

Το Bamboo Honeycomb Panel είναι ένα νέο είδος πράσινου διακοσμητικού υλικού. Το πάνελ αλουμινίου και το μπαμπού συνδυάζονται τέλεια με τη γερμανική προηγμένη σύνθετη τεχνολογία και υψηλής αντοχής θερμοπλαστικό συγκολλητικό σύστημα, η δομή του προϊόντος είναι σταθερή και δεν είναι εύκολο να φύγει.

Σε σχέση με τη φύση, την προστασία του περιβάλλοντος, την υπεράσπιση της πράσινης διακόσμησης και την έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη σήμερα, τα κυψελωτά πάνελ μπαμπού αλουμινίου με μοναδικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική εσωτερική ποιότητα και ευχάριστη φυσική υφή, γίνονται τα κύρια προϊόντα των σύγχρονων διακοσμητικών υλικών.

Το πράσινο μπαμπού αλουμινίου Honeycomb Panel, επιστρέφει στο φυσικό διακοσμητικό αποτέλεσμα, ευνοήθηκε από εγχώριες και ξένες κατασκευές, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρχιτεκτονική διακόσμηση. Bahe εταιρεία παρέχει διαφορετικές μπαμπού ταινία αλουμινίου honeycomb πίνακα, προδιαγραφές πάχους και επιλογή μπαμπού δέρμα στυλ, σύμφωνα με την απαίτηση του πάχους πάνελ, κηρήθρα πυρήνα πυρήνα και ούτω καθεξής, κάνουν τα προσαρμοσμένα μπαμπού αλουμινίου πάνελ κηρήθρα. Είναι το κύριο διακοσμητικό προϊόν στη σύγχρονη εποχή με τη φύση και το αβλαβές χαρακτηριστικό του. Με εξαιρετική απόδοση στην ηχομόνωση, τη θερμομόνωση, την πυροπροστασία και την υψηλή αντοχή στον άνεμο, η σύνθετη κηρήθρα αλουμινίου έχει εφαρμοστεί εκτενώς στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση.


5 节点 图 标题 .png

1, M8 κρέμονται πόλο Μπαμπού αλουμινίου Honeycomb Panel-1.jpg


2, Rivet


3, πάνελ αλουμινίου κηρήθρα


4, Joint


5, ειδική λουρίδα αλουμινίου


Μπαμπού Αλουμινίου Honeycomb Panel-2.jpg


4.jpg虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg深圳华润1234  (18).jpg竹铝蜂窝板.png11 我们 的 工厂 标题Εξεταστική