Διάτρητο πάνελ αλουμινίου με κηρήθρα

Διάτρητο πάνελ αλουμινίου με κηρήθρα

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: προσαρμοσμένο

Επεξεργασία επιφανειών: Επένδυση PVDF, επικαλυμμένη με πολυεστέρα σκόνη, εκτύπωση με ερμητική μεταφορά, επεξεργασία μαρμάρου

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

3 产品 特征 标题 .png

Το διάτρητο πάνελ αλουμινίου κηρήθρας ως σύνθετο προϊόν, με τη χρήση αρχιτεκτονικής διακόσμησης, για να επιτύχει ηχητική και θορυβώδη επίδραση, το πάνελ επεξεργάζεται σε μια τρύπα και συν ένα στρώμα υλικού που απορροφά την ηχομόνωση και έπειτα μέσω της σύνθετης τεχνολογίας στην ύπαρξη.

Ο όγκος του υλικού κυψελωτού πυρήνα του διάτρητου πάνελ αλουμινίου με κηρήθρα είναι μόνο 1% έως 3%. Ο υπόλοιπος χώρος είναι ο αέρας στην σφραγισμένη κατάσταση της πλάκας αλουμινίου και της κηρήθρας. Λόγω της ηχομόνωσης του αέρα, η απόδοση της θερμικής μόνωσης είναι ανώτερη από οποιοδήποτε στερεό υλικό, οπότε το πάνελ από αλουμίνιο έχει καλή θερμομόνωση, απόδοση θερμομόνωσης. Τα πάνελ πυθμένα των κυψελοειδών πλαισίων μπορούν να υιοθετήσουν διαφορετικά υλικά σύμφωνα με διαφορετικές απαιτήσεις, όπως πάνελ από αλουμίνιο, ανθεκτικά στη διάβρωση πάνελ, έγχρωμους πίνακες από χάλυβα και φυσική πέτρα. Διάτρητοι αλουμινιοί Honeycomb Panel επιστήμονες μέσα από την κυψέλη της μελέτης σε βάθος και διαπίστωσε ότι η εξαγωνική γεωτρήσεις δομή κηρήθρα είναι πολύ υψηλή αντοχή, το βάρος είναι ελαφρύ, έτσι όλο και περισσότερα έργα εφαρμόζονται αλουμινίου κηρήθρα πάνελ.


1, M8 κρέμονται πόλο

Διάτρητο αλουμινένιο κυψελοειδές πάνελ-1.jpg


2, Rivet


3, πάνελ αλουμινίου κηρήθρα


4, Joint


5, ειδική λουρίδα αλουμινίου


Διάτρητο αλουμινίου κηρήθρας πάνελ-2.jpg


635754030896239600469.jpgIMG_5918.jpg

IMG_5929.jpgIMG_5931.jpg11 我们 的 工厂 标题
Εξεταστική