Ορθογώνιο σωλήνα αλουμινίου

Ορθογώνιο σωλήνα αλουμινίου

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: προσαρμοσμένη

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, PVDF επιχρισμένα, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς.

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ορθογώνιο σωλήνα αλουμινίου γίνεται από το καλούπι επεξεργασία με αργιλίου πρώτων υλών. Λόγω του ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον προϊόν, να προωθεί την από τον εθνικό τομέα δομικών υλικών. Η εγκατάσταση είναι ευέλικτο και βολικό, μπορεί επίσης να είναι μια ποικιλία από πάνελ προδιαγραφές και χρώμα αναμειγνύεται. Σπάνε τη μονοτονία του στυλ, κάνει το αποτέλεσμα πιο fashion. Διέλασης αλουμινίου είναι δημοφιλής στην αρχιτέκτονας και σχεδιαστής για τα πλεονεκτήματα της υψηλής αντοχής και επεκτασιμότητας, εύκολο να εγκαταστήσετε και να κατεδαφίσει.

Ορθογώνιο σωλήνα αλουμινίου εφαρμόζεται σε εξωτερικού τοίχου διακόσμηση. Κυρίως, χρησιμοποιείται ευρέως σε εμπορικό κέντρο, κέντρο ψυχαγωγίας, εκθεσιακό χώρο και το ξενοδοχείο, κτλ.

Ορθογώνιο σωλήνα αλουμινίου μπορεί να είναι ευέλικτο και να ρυθμίσετε το ύψος, δείχνει διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα με τα διάφορα χρώματα και συμφωνημένα Λαμπτήρας συσκευής. Σωλήνα αλουμινίου διέλασης είναι καλύτερη από την οροφή αλουμινίου σε σχήμα u λόγω της σκληρότητας και αντοχής. Η επίδραση του τελικού εγκατάστασης μοιάζει περισσότερο στερεοσκοπική εντύπωση και κομψό.


1、8mm πόλο κρέμονται3aluminum rectangle tube.jpg


2、hanging μέρη 50 κύρια τρόπιδα


3、50 κύρια τρόπιδα


4、hanging ανταλλακτικά για προφίλ αλουμινίου celling


5、Profle αλουμίνιο ακυρώνοντας


6、Cover广州市供销社3.jpg  广州市新图书馆3.jpg

广州市新图书馆10.jpg 广州市新图书馆15.jpg 广州太阳新天地6.jpg11 我们的工厂标题.jpgΕξεταστική