Αλουμινίου γύρο σωλήνα

Αλουμινίου γύρο σωλήνα

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: προσαρμοσμένη

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, PVDF επιχρισμένα, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς.

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

3 产品特征标题.png

Αλουμινίου γύρο σωλήνα είναι ένα νέο προϊόν προστασίας περιβάλλοντος τύπου. Έχει κερδίσει υψηλή δημοτικότητα από την αγορά λόγω του στρογγυλό σχήμα, ανοικτή και ευέλικτη εγκατάσταση σχεδιασμού, ελεύθερα χώρο ρύθμιση και ευέλικτη διευθέτηση. Το μέγεθος και το χρώμα είναι με βάση την ανάγκη σας. Είναι ευρέως χρήση σε σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου, σιδηροδρομικοί σταθμοί, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, κλπ.

Αλουμινίου γύρο σωλήνα έχει χαρακτηριστική ελαφριά και ανοιχτή για το όραμα. Είναι κατάλληλο για τη διακόσμηση μεγάλο μέρος, μπορεί να κάνει το χώρο πιο φωτεινό και απαλό. Υπάρχει στερεοσκοπική αίσθηση λόγω του ειδικού σχήματος. Στην αρχή του 21ου αιώνα, σχεδιαστής βρείτε ότι πιο δημόσιο χώρο διακοσμημένο με παραδοσιακή οροφή, καμία λειτουργία αέρα, δεν υπάρχει έντονο φως, έτσι αλουμινίου γύρο σωλήνα εμφανίζεται όταν χρειάζεται.

Αλουμινίου γύρο σωλήνα γίνεται με εξώθηση, με ευθεία γραμμή, ισχυρή σκληρότητα και σταθερή κατασκευή. Είναι δημοφιλής χρησιμοποιείται σε εξωτερική για το αντιανεμικό χαρακτήρα.

5 节点图标题.png

1、8mm πόλο κρέμονταιaluminum round tube-1.jpg


Καρίνα 2、Pipk


3、6mm συστήματα κοχλίου και περικοχλίου


4、50 στρογγυλή σωλήνα


5、side κάλυψη
aluminum round tube-2.jpg


封面.jpg 开平东汇城.jpg 开平东汇城2.jpg

开平东汇城 (5).jpg 广州保利国际贸易中心 (48).jpg

开平东汇城3.jpg 11 我们的工厂标题.jpg
Εξεταστική