Ανοδιωμένο αλουμίνιο πίνακα

Ανοδιωμένο αλουμίνιο πίνακα

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 1.5-3.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: Ανοδική οξείδωσης μεταχείριση

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ανοδιωμένο αλουμίνιο πίνακα, μέσω ηλεκτρόλυσης οξύ αγώγιμο ηλεκτρολυτών που συνιστούν το ανόδων μεταλλική επιφάνεια οξειδωμένα αλουμίνιο, δημιουργούνται φυσικά ένα χοντρό και πρόστιμο αλουμίνας στρώμα προστατευτική ταινία, η οποία δεν είναι ένα επιπλέον στρώμα, στρώμα οξειδίου του φιλμ δεν θα πέσουν. Απαιτεί ένα υψηλής τεχνολογίας να κάνουν κάθε κομμάτι αλουμινίου ανοδιωμένα panel.

Τεχνολογία επεξεργασίας επιφάνειας του πίνακα ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο ζωγραφική τεχνολογίας, είναι μέσω ηλεκτρικό ρεύμα για να κάνει ηλεκτρόλυση αγώγιμο όξινο ηλεκτρολυτών, έτσι ώστε η άνοδος κατασκευασμένο από αλουμίνιο μέταλλο οξείδωση επιφάνειας, για το αλουμίνιο επιφάνεια, θα μεγαλώσει ένα παχύ στρώμα από εκλεκτά αλουμίνας προστατευτικό φιλμ, αυτό το στρώμα οξειδίου ταινία δεν είναι ένα επιπλέον στρώμα, δεν θα πέσει.

Ανοδιωμένου αλουμινίου πίνακα είναι με ισχυρή μεταλλική αίσθηση, και η θεραπεία ανόδων αργιλίου panel εμφάνιση είναι υψηλή σκληρότητα, μέχρι gem-βαθμού και αντοχή στις γρατζουνιές, ανοδιωμένο αλουμίνιο καπλαμά έχουν ισχυρή αντι ρύπανση: εύκολο να καθαριστεί, απλή προστασία, δεν τα δακτυλικά αποτυπώματα, απλό καθαρισμό, καμία διάβρωση στίγματα.

Σε σύγκριση με άλλα πάνελ αλουμινίου με επένδυση εσωτερική, θα είναι πιο πολυτελή και χρησιμοποιούνται σε high-end επιμελητήρια, Αεροδρόμιο, αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες και άλλα μέρη.


Πριτσίνια 1、popAnodized Aluminum Panel-1.jpg

2、Alum βραχίονα

3、Foam

4、Aluminum περικαλύψεως πίνακα

5、Self-τρύπημα βίδα

6、Sealant

7、Square χαλύβδινο σωλήνα

8、Angel χάλυβα

9、Set βίδες

Βίδα 10、Expansion
Anodized Aluminum Panel-2.jpg


888A0750.jpg  广州万达广场 (8).jpg

IMG_6744.JPG  广州云峰珠宝城 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Εξεταστική