Στήλη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Στήλη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 2.0-3.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, PVDF επιχρισμένα, θερμικής μεταφοράς εκτύπωσης, μαρμάρινο αποτέλεσμα θεραπείας

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Στήλη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα είναι προσαρμοσμένη για την εσωτερική και εξωτερική διακοσμητική πυλώνα. Στήλη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα είναι καλό πιάτο τόξο-διαμορφωμένο υλικό. Μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σχεδιαστή για διαφορετικά σχήματα και μοτίβα. Δεν μπορεί αντί για άλλα υλικά όπως ο ανακυκλώσιμος χαρακτήρας και δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Εκτός αυτού, η εγκατάσταση του προϊόντος έχει συρράπτονται και απρόσκοπτη τρόπος, και βεβαιωθείτε ότι το χάσμα μεταξύ των πλακών είναι στενά επίπεδη και λεία.

Το εσωτερικό στήλη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα είναι το κύριο μέρος της εσωτερικής διακόσμησης, λόγω των περιορισμών υλικού από το παραδοσιακό μάρμαρο, για τη στήλη στυλ διακόσμησης μονότονη, στήλη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα με δεξιοτεχνία στο μέταλλο και πλούσια χρώματα τέλεια λύσει αυτό το πρόβλημα. Έτσι με την ανώτερη περιβαλλοντική απόδοση και μοντελοποίησης, η στήλη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα χρησιμοποιείται ευρέως. Σύμφωνα με διαφορετικό σχεδιασμό απαιτήσεις, αυτό μπορεί να μεταποιηθεί σε διαφορετικές προδιαγραφές και επιφάνεια, τρύπα σχήμα, μοτίβο και τέλεια επίδραση του φωτός.

Πάνελ αλουμινίου εσωτερική πυλώνας είναι η επίτευξη the τέλειος δρόμος του τόξου, σχήμα, κοίλο σχέδιο. Μέχρι 4 μέτρα μήκος και 1,5 μέτρα πλάτος, πίνακα θα μπορούσε να διαιρείται στο μισό, το ένα τρίτο, ένα τέταρτο του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις διακόσμηση σχεδιασμός εσωτερικό.


Πριτσίνια 1、popColumn Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum βραχίονα

3、Foam

4、Aluminum περικαλύψεως πίνακα

5、Self-τρύπημα βίδα

6、Sealant

7、Square χαλύβδινο σωλήνα

8、Angel sleel

9、Set βίδες

Βίδα 10、ExpansionColumn Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_0560.JPG  IMG_3169.JPGIMG_9893.JPG  包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15联系方式2.jpgΕξεταστική