Αγκιστρώστε στον πίνακα αλουμινίου

Αγκιστρώστε στον πίνακα αλουμινίου

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: συνήθως 1,5-3,0mm

Επιφανειακή επεξεργασία: επικαλυμμένη με πολυεστέρα σκόνη, επιχρισμένη με PVDF, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς, επεξεργασία μαρμάρου

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αγκίστρι επί αλουμινίου Η επιφάνεια του πάνελ είναι επίπεδη, με μονόδρομη δομή αγκίστρου καρίνας. Οι πλάκες συνδέονται σωστά μέσα από την καρίνα, είδος εσωτερικού πάνελ αλουμινίου οροφής. Είναι με ομαλή επιφάνεια, μονοκατευθυντική παράλληλη δομή καρυδιού και με μοναδικό σχεδιασμό, θα μπορούσε να ελέγξει τη δραστηριότητα μεταξύ των πλακών και εξασφαλίζοντας ότι το διάκενο μεταξύ των πλακών είναι στενό και ομαλό. Η κορυφογραμμή κάθε τεμαχίου είναι καθαρή, διαφορετικό πλάτος μπορεί να επιτύχει μια ποικιλία συνδυασμών.

Το σύστημα προϊόντων Hook On Aluminum Panel είναι δομημένο, γενναιόδωρο και με συμπαγή διάταξη, θα μπορούσε να αυξήσει το χώρο προβολής, αισθάνεται ισχυρή σύγχρονη έννοια. Είναι με χαρακτηριστικά επιβραδυντικά φλόγας, αντιδιαβρωτικά, υδραυλικά πλεονεκτήματα, εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, εύκολη κατασκευή και συντήρηση.

Το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί και ο διάτρητος εσωτερικός αλουμινένιος πίνακας επένδυσης αλουμινίου χρησιμοποιείται ευρέως σε υψηλό χώρο γραφείων, νοσοκομεία, αεροδρόμια, κλαμπ, τράπεζες, εμπορικά κέντρα, συνεδριακές αίθουσες, πειραματικές αίθουσες, αίθουσες εκθέσεων και άλλα μέρη.


1,8 χιλιοστά κρέμονται πόλο Αγκίστρι στο αλουμινένιο πλαίσιο-1.jpg


2, Κρεμαστά τμήματα των 50 κύριων καρίνα


3, Κρεμάστρα τμήματα του γάντζου στην καρίνα


4,50 κύρια καρίνα


5, καρίνα σχήματος Ζ


6, Αγκίστρωση στην οροφή πάνελ αλουμινίου

Αγκίστρι στο αλουμινένιο πάνελ-2.jpg


IMG_6033.jpgIMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg深圳滨海医院 (16).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Εξεταστική