Πάνελ αλουμινίου εκτύπωση μοτίβο

Πάνελ αλουμινίου εκτύπωση μοτίβο

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 2.5-6.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, PVDF επιχρισμένα, θερμικής μεταφοράς εκτύπωσης, μαρμάρινο αποτέλεσμα θεραπείας

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πάνελ αλουμινίου τυπωμένο μοτίβο είναι ένα άλλο προϊόν της τέχνης μετά από πάνελ αλουμινίου κοίλο-out, άτυπα αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα βγήκε, αυτό κυρίως ενσωματώνουν στην επιφάνεια του το διακοσμητικό, η εμφάνιση είναι εξαίσια, μοτίβα είναι πλούσια και χρώμα υφή είναι ρεαλιστικό και σαφής, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διαφορετικών καλλιτεχνικής έκφρασης της αρχιτεκτονικής διακόσμησης. Μέσα από τον τοίχο σχεδιαστικά πρότυπα για κατάτμηση για επεξεργασία και την ωρίμανση της εγκατάστασης, το να επιτευχθεί μια μεγάλη περιοχή μοτίβο επίδραση.

Μοτίβο εκτύπωσης πάνελ αλουμινίου της λαμαρίνας είναι το ίδιο με άλλους τύπους πάνελ αλουμινίου, κάμψη μετάλλων μπορεί να μεταποιηθεί σε μια ποικιλία σύνθετων σχημάτων.

Bahe του διεθνή προηγμένη επεξεργασία εξοπλισμού, υλικών και ώριμη τεχνολογία, θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τα διάφορα έργα κατασκευής αλουμινίου πίνακα απαιτούνται καλλιτεχνικά στοιχεία εκτύπωσης, την ίδια στιγμή, το μοτίβο επιφάνειας είναι πιο λεπτομερής και διαρκή επίδραση.

Μοτίβο εκτύπωσης πάνελ αλουμινίου επιφανειακής κατεργασίας, πρώτα εμείς θα σπρέι ένα βασικό χρώμα για το πρώτο στρώμα, τότε μέσω θερμικής μεταφοράς τεχνολογίας παλτό το επιθυμητό μοτίβο πάνω στο πάνελ αλουμινίου. Θα μπορούσε να είναι το πρότυπο σχεδιασμού ελεύθερα, χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη διακόσμηση λόγω ευέλικτο και μοναδικό χαρακτηριστικό.


1:Keel underbedPattern Printing Aluminum Panel-1.jpg


2:Alum βραχίονα


3:self γεωτρήσεων κοχλίες


4: βυθιζόμενο καρφί


πάνελ αλουμινίου 0 mm 5:2.


13 我们的工厂3.jpg


15联系方式2.jpg


Εξεταστική