Πλαίσιο οροφής αλουμινίου ξύλου

Πλαίσιο οροφής αλουμινίου ξύλου

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: συνήθως 1,5-4,5mm

Επιφανειακή επεξεργασία: εκτύπωση θερμικής μεταφοράς

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ξύλινα δοκάρια αλουμινίου οροφές πάνελ βγαίνουν, η οποία έφερε ένα άγγιγμα των φωτεινά χρώματα για την αρχιτεκτονική διακόσμηση τομέα, δείχνοντας κομψό κλασικό ιδιοσυγκρασία, αφήστε τους ανθρώπους να έχουν μια στενή αίσθηση. Το χρώμα του πλαισίου του ξύλου από ξύλο αλουμινίου είναι συμπαθητικό, το αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικό και με καθαρή υφή, στο οπτικό είναι αρκετά καλό για να ταιριάζει με το συμπαγές ξύλο! Ταυτόχρονα, μπορεί να βασίζεται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, από χτυπήματα, ματ και άλλα φαινόμενα, να αισθάνονται πιο κοντά στο συμπαγές ξύλο.

Ξύλινα σιτηρά Ο πίνακας οροφής από αλουμίνιο έχει κομψή και φυσική εμφάνιση, πολύχρωμα και ποικίλα μοτίβα. Έχει πολλά πλεονεκτήματα από τα υλικά ξύλου. Τέτοιες όπως η αντοχή στη φωτιά, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή σε καλούπι, υψηλή ακαμψία και ένταση. Το βάρος του πάνελ οροφής ξύλου αλουμινίου είναι ελαφρύ, επίσης με χαρακτηριστικά αντοχής στη φωτιά, αντοχή στην υγρασία και η εγκατάσταση και συντήρηση είναι επίσης πολύ απλή, εξοικονομώντας μεγάλο κόστος συντήρησης. Μπορεί να διατηρήσει το χρώμα για 10 ~ 15 χρόνια.

Το πάνελ οροφής από ξύλο αλουμινίου Bahe μέσω της τεχνολογίας θερμικής μεταφοράς, οι κόκκοι ξύλου θα τυπωθούν σε ένα στρώμα επικαλυμμένης επιφάνειας αλουμινίου. Με άριστη ποιότητα, ρεαλιστική υφή, ισχυρή φθορά μοτίβων, υψηλή τεχνολογία επεξεργασίας επιφανειών με καιρικές συνθήκες μπορεί να διατηρήσει μια διαρκής φωτεινή.


1: Στήριγμα από χάλυβα Ξύλο κόκκοι Αλουμινίου οροφή πίνακα-1.jpg


2: Βίδα επέκτασης


3: Βιδωτή βίδα


4: Χάλυβας γωνίας


5: Πριτσίνια


6: Βραχίονας αλουμινίου


7: Πάνελ αλουμινίου


Ξύλο κόκκοι Αλουμινίου πάνελ οροφής-2.jpg


虎门国际购物中心 (17).jpg虎门国际购物中心 (18).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Εξεταστική