Πάνελ τοίχου ξύλου αλουμινίου

Πάνελ τοίχου ξύλου αλουμινίου

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: συνήθως 1,5-3,0mm

Επιφανειακή επεξεργασία: εκτύπωση θερμικής μεταφοράς

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Guangdong Bahe οικοδομικά υλικά Co, Ltd έχει αφιερωθεί καινοτομία ως σημαντικός δείκτης της ανάπτυξης της εταιρείας. Εισάγουμε την ιταλική τεχνολογία μεταφοράς ξύλου, λειτουργούν και αναπτύσσουν διαφορετική προσωπικότητα των προϊόντων από αλουμίνιο τοίχου από ξύλο. Υψηλής ποιότητας πανέμορφο μοτίβο, χρωματική υφή ρεαλιστική, συμπαγές μοτίβο φθορά, να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς για το ξύλινο πλαίσιο τοίχου αλουμινίου και να προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Η κύρια λειτουργία του Πάνελ Αλουμινίου είναι η διακοσμητική επίδραση του κτιρίου. Μπορεί να προστατεύσει τον τοίχο, να ενισχύσει την αντοχή του τοίχου, την ανθεκτικότητα, να παρατείνει την ωφέλιμη ζωή του τοίχου καθώς και να βελτιώσει τη χρήση της λειτουργίας του τοίχου. Ξύλινα πάνελ αλουμινίου τοίχου από σιτάρι θα μπορούσαν επίσης να βελτιώσουν τη μόνωση τοίχων και την ικανότητα μόνωσης του ήχου, να βελτιώσουν την καλλιτεχνική επίδραση του κτιρίου, να ομορφύνουν το περιβάλλον. Η εύκολη εγκατάσταση, μπορεί να μειώσει σημαντικά τη διάρκεια της διακόσμησης του κτιρίου.

Το ξύλινο δομικό πλαίσιο αλουμινίου έγινε ένα νέο υλικό διακόσμησης για την προστασία του περιβάλλοντος και σήμερα όλο και περισσότερα έργα εφαρμόζουν πάνελ από αλουμίνιο σε σύγχρονη εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση.


5 节点 图 标题 .png

1, Στήριγμα χάλυβα Ανοξείδωτος τοίχος ξύλινος δοκός 1.jpg


2, βίδα επέκτασης


3, βίδα αυτοεπιπεδώματος


4, Άγγελος χάλυβας


5, πριτσίνια


6, βραχίονας Alum


7, πάνελ αλουμινίου


Ανοξείδωτος τοίχος ξύλου-2.jpg


广州保利国际贸易中心7.JPG广州保利国际贸易中心 (31).JPG
15 联系 方式 2.jpg


Εξεταστική