Κόκκων ξύλου κουπαστή αλουμινίου πίνακα

Κόκκων ξύλου κουπαστή αλουμινίου πίνακα

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 1.5-3.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: εκτύπωση θερμικής μεταφοράς

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το κιγκλίδωμα σκαλοπατιών είναι ένα μέσο για τη μεταφορά τους πεζούς μέσω μεταφορικής ταινίας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο πακέτο χειρολισθήρας πρέπει να εξετάσει τον συντονισμό και την ασφάλεια του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στην αγορά είναι ξύλινο σιτάρι πάνελ αλουμινίου κουπαστή και ανοξείδωτο χάλυβα πλάκα.  Και ασανσέρ ή η σκάλα χειρολισθήρα είναι πιο εκτεταμένη χρήση.

Ασανσέρ και κουπαστή αλουμινίου πίνακα προτίμησε άτυπα αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα και ξύλο κόκκους αλουμινίου πίνακα προϊόντων, μέσω το Ταίριασμα χρώματος, την κυλιόμενη σκάλα και σε άλλα μέρη θα μπορούσε να συνδεθεί μαζί, έτσι ώστε οι γραμμές εσωτερικού χώρου φαίνονται ευφράδεια και ακεραιότητα.

Κόκκων ξύλου κουπαστή αλουμινίου πίνακα χρησιμοποιείται απρόσκοπτη εγκατάσταση, το σύστημα πλαίσιο συνδέεται άμεσα με το πάνελ αλουμινίου, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητά της, και δεν θα είναι εύκολο να πέσουν και μπορεί να σχεδιαστεί για να είναι διαφορετικές φωτός τοποθετούν σε δεξαμενή, διακοσμητικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Κόκκων ξύλου πάνελ αλουμινίου έγινε ένα νέο υλικό διακόσμησης της προστασίας του περιβάλλοντος και στις μέρες μας όλο και περισσότερα έργα ισχύουν Ξύλο κόκκους αλουμινίου πίνακα στη σύγχρονη εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση.


1、Steel βραχίοναWood grain Handrail Aluminum Panel-1.jpg


Βίδα 2、Expansion


3、Self-τρύπημα βίδα


4、Angel χάλυβα


Πριτσίνια 5、Countersunk


6、Alum βραχίονα


Πίνακας 7、Aluminum

Wood grain Handrail Aluminum Panel-2.jpg


DSCN9649.JPG DSCN9651.JPG IMG_2774.JPG

IMG_2787.JPG  IMG_2788.JPG
15联系方式2.jpg


Εξεταστική