Καμπύλο αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Καμπύλο αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 2.0-3.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, PVDF επιχρισμένα, θερμικής μεταφοράς εκτύπωσης, μαρμάρινο αποτέλεσμα θεραπείας

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κυρτή επένδυση πάνελ αλουμινίου είναι ο τρόπος για την επίτευξη των τόξων και την πολλαπλής στάθμης διαστημικό σχέδιο. Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, επιφάνεια επιλογή θεραπεία και η κυρτότητα, κάνει το τόξο-διαμορφωμένο αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα γίνεται η μελλοντική τάση. Κυρτή επένδυση πάνελ αλουμινίου με αψίδα, τόξο και κυματοειδές σχήμα τόξου σχήμα στυλ τρεις, θα μπορούσε να γίνει, όπως διάτρητες υγιή θεραπεία ή επίπεδη.

Ο συνδυασμός της κυρτή επένδυση αλουμινίου πίνακα γραμμές και το χρώμα, όχι μόνο δείχνει την απόδοση της η ευθεία γραμμή, αλλά επίσης μπορούν να έχουν μεγαλύτερη απόδοση και το στυλ.

Απαιτήσεις σχεδιασμού διαφορετικό έργο δεν είναι το ίδιο τόξο, έτσι τις διαδικασίες επεξεργασίας και μεθόδων επεξεργασίας είναι ακόμη πιο σύνθετες, τις απαιτήσεις του εξοπλισμού επεξεργασίας και σχεδιαστής που θα σχεδιάζει απαιτήσεις είναι πολύ υψηλά, θα πρέπει ο κατασκευαστής έχει δύναμη για την παραγωγή.

Το μοναδικό του στυλ στο σχεδιασμό και ποικίλης μορφής πληρούν διακόσμηση πρόσοψη. Εξωτερικό αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα γίνεται ένα μαγευτικό και αριστοκρατικό διάκοσμο υλικό για τα νέα υπαίθρια κατασκευή μεγάλης κλίμακας. και Bahe εταιρεία έχει τη δύναμη να το πετύχουμε.


1、pop rivtCurved Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum βραχίονα

3、Foam

4、Aluminum περικαλύψεως πίνακα

5、Self-τρύπημα βίδα

6、Sealant

7、Square χαλύβδινο σωλήνα

8、Angle χάλυβα

9、Set βίδες

Βίδα 10、Expansion
Curved Aluminum Cladding Panel-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Εξεταστική