Κοίλο πάνελ αλουμινίου

Κοίλο πάνελ αλουμινίου

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: συνήθως 1,5-3,0mm

Επιφανειακή επεξεργασία: επικαλυμμένη με πολυεστέρα σκόνη, επιχρισμένη με PVDF, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς, επεξεργασία μαρμάρου

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Panel Hollow Out Aluminum Cladding Panel είναι μια αρχιτεκτονική μορφή κατασκευής πάνελ αλουμινίου με κουρτινόξυλα, που είναι κοίλη στο αλουμινένιο πλαίσιο σε διάφορα καλλιτεχνικά σχέδια, όχι μόνο έχει διακοσμητικό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει τα διαφορετικά κτίρια για λογαριασμό του πολιτισμού.

Τα κοίλα πάνελ τοίχου από κουρτίνα χρειάζονται οι κατασκευαστές πάνελ αλουμινίου να διαθέτουν υψηλής ευφυΐας και εξοπλισμό CNC υψηλής ακρίβειας και η ανάγκη για μια επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού, σύμφωνα με την επεξεργασία προγραμματισμού σχεδίων, να δημιουργήσει ένα τέλειο προϊόν με κοίλα προϊόντα από αλουμίνιο.

CNC μηχανική κατεργασία και αριθμητική κατασκευή είναι μέσω της χρήσης CNC εξοπλισμού για την επεξεργασία των υλικών, και η ψηφιακή κατασκευή είναι η "ψηφιακή" και "κατασκευή" έννοια μεταμόσχευση, άρχισαν να επαναπροσδιορίσουν την αρχική αρχιτεκτονική λόγο.

Ο κοίλος τοίχος είναι υπό την υποστήριξη του δικού του συστήματος συζήτησης και του εξοπλισμού αριθμητικού ελέγχου για την κατασκευή, βασίζεται σε "CNC μηχανική κατεργασία" και "κατασκευή CNC"

Εισάγουμε μια τηλεφωνική μηχανή TRUMPF με αριθμητικό έλεγχο. Πρόκειται για μια πλήρως αυτοματοποιημένη πινάκωση CNC διάτρησης που εισάγεται από τη Γερμανία. Κάθε κομμάτι τέχνης σκαλιστό πάνελ αλουμινίου είναι μεταξύ των ατόμων, αυξάνει τα καλλιτεχνικά στοιχεία για την οικοδόμηση διακόσμηση. Ισχύει για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση τοίχου κουρτινών και ψευδοροφή. Γίνεται καυτές τάσεις για τη σύγχρονη διακόσμηση.


1, πριτσίνι Κουκούλα από χαλύβδινο περίβλημα από αλουμίνιο-1.jpg

2, βραχίονα Alum

3, Αφρός

4, πάνελ επένδυσης αλουμινίου

5, βίδα αυτοεπιπεδώματος

6, Sealant

7, τετράγωνο χαλυβδοσωλήνα

8, Χάλυβας γωνίας

9, Βίδες ρύθμισης

10, βίδα επέκτασης

Κουκούλα από αλουμίνιο με κοίλη επιφάνεια 2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空 铝 单板 (3) .jpg


Εξεταστική