Ακανόνιστη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Ακανόνιστη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 2,0-3,5 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: πολυεστέρα με επικάλυψη σκόνης, PVDF επιχρισμένα, θερμικής μεταφοράς εκτύπωσης, μαρμάρινο αποτέλεσμα θεραπείας

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Bahe ασχολείται με την έρευνα και το σχεδιασμό των παράτυπων αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της οικοδόμησης διακοσμήσεων. Bahe σε συνδυασμό με άλλο κτίριο ανάγκες, να προσαρμόσετε το τέλειο διαμορφωμένο αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα προϊόντα. Όπως αυτή ακανόνιστο αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα προϊόντα, άναψε το ολόκληρο το εσωτερικό και εξωτερικό διακόσμηση στοιχεία.

Ακανόνιστη αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα στυλ σχεδιασμού είναι μοναδική, η δομή είναι αυθαίρετη, και έχει διάφορα σχήματα. Με την ενσωμάτωση της σύγχρονα διακοσμητικά χαρακτηριστικά και μεγάλη αίσθηση του design τους χρόνους, είναι πλήρως αντανακλάται ουσία της παράτυπης αλουμινίου πίνακα.

Για μη τυποποιημένες αλουμινίου πίνακα σχεδίασης και επεξεργασία των πάνελ αλουμινίου, θα πρέπει οι κατασκευαστές έχουν υψηλή ζήτηση, και ζητεί από τον κατασκευαστή με υψηλή τεχνική παραγωγής και προηγμένο εξοπλισμό. Bahe το ξέρει αυτό και αντιλαμβάνονται τη σημασία για τη δημιουργία μια επαγγελματική ομάδα σχεδιαστών, έτσι δημιουργούμε μια ομάδα επαγγελματική σχεδίαση και υποστηρίζοντας τα εισαγόμενα ακριβείας κατεργασίας εξοπλισμού, βελτίωση του πίνακα ειδικά σε σχήμα αλουμινίου σύστημα επεξεργασίας, παρέχοντας μια κοινοποιούνται πλατφόρμα. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του δημιουργικού σχεδιασμού, παρέχει προκαταρκτικά σχέδια για την εμβάθυνση, καθώς και το μοντέλο αναφοράς. Υποστήριξη με οδηγίες εγκατάστασης, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποδοχή. Εξωτερικά ακανόνιστο αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα έγινε μία από τις δημοφιλείς σύγχρονες κατασκευές διακόσμηση πρόσοψη.


1、pop rivtIrregular Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum βραχίονα

3、Foam

4、Aluminum περικαλύψεως πίνακα

5、Self-τρύπημα βίδα

6、Sealant

7、Square χαλύβδινο σωλήνα

8、Angle χάλυβα

9、Set βίδες

Βίδα 10、Expansion


Irregular Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_1499.JPG 友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg 友谊商店国金店 (1).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Εξεταστική