Εφέ μαρμάρου αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Εφέ μαρμάρου αλουμίνιο περικαλύψεως πίνακα

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 1.5-3.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: επεξεργασία εφέ μαρμάρου

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πέτρα μοτίβο πάνελ αλουμινίου με μαρμάρινο υλικό έχει ένα νερό υδροφοβία και αντοχή στη διάβρωση σε μια ποικιλία από χημικούς διαλύτες. Έχει υψηλή αντοχή στη φωτιά, έτσι η φωτιά δεν θα παράγει τοξικά αέρια, όταν είναι καίγεται. Μαρμάρινη επίδραση επένδυση πάνελ αλουμινίου των διαρθρωτικών ταμείων είναι σταθερό, αυτο-καθαρισμού είναι ισχυρό και έχει χρώμα διαφοροποίηση.

Πέτρα μοτίβο πάνελ αλουμινίου προϊόντα επιφάνεια πέτρα σχέδιο δειγματοληψίας είναι πολύ πραγματική, έχει πλούσια υφή πέτρας, το αποτέλεσμα είναι πιο ρεαλιστική. Και εκεί είναι πολλά τα επιφανειακά σχέδια πετρών, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ που σας αρέσει σε υφιστάμενες γραμμές πέτρα ή παρέχουν τα νέα δείγματα μοτίβο για να δημιουργήσετε ένα πιο όμορφο στυλ. Η στιλπνή επιφάνεια είναι υψηλή, ομαλή σκάφους δεν λεκιάζει το πετρέλαιο, εύκολο να καθαριστεί.

Μαρμάρινη επίδραση αλουμινίου επένδυση πάνελ έχει αντοχή στο νερό και αντοχή στη διάβρωση σε οποιοδήποτε χημικό διαλύτη. Δεν θα εμφανιστεί το δηλητηριώδες αέριο ως τον φωτιά απόδειξη του χαρακτήρα. Είναι σοφά χρησιμοποιήσουν λόγω της υψηλής σταθερότητας, αυτο-καθαρισμού χαρακτήρα και διάφορα χρώματα. Σε σύγκριση με την πραγματική μαρμαρόπετρα, εφέ μαρμάρου αλουμινίου επένδυση πάνελ είναι περισσότερο μοντελοποίηση και εύκολη εγκατάσταση καθώς και με ένα ελαφρύ, καλή ακαμψία, υψηλή αντοχή, αντίσταση καλή φλόγα, πληρούν τις απαιτήσεις της πυρκαγιάς και άλλα χαρακτηριστικά. Όλο και περισσότεροι σχεδιαστής θέσω σε πρώτη επιλογή.


Πριτσίνια 1、popMarble Effect Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum βραχίονα

3、Foam

4、Aluminum περικαλύψεως πίνακα

5、Self-τρύπημα βίδα

6、Sealant

7、Square χαλύβδινο σωλήνα

8、Angel sleel

9、Set βίδες

Βίδα 10、Expansion


Marble Effect Aluminum Cladding Panel-2.jpg


仿石纹 (1).jpg 仿石纹 (2).jpg11 我们的工厂标题.jpgΕξεταστική