Πάνελ επένδυσης αλουμινίου με επίστρωση PVDF

Πάνελ επένδυσης αλουμινίου με επίστρωση PVDF

Προδιαγραφές: προσαρμοσμένες

Πάχος: συνήθως 1,5-4,0mm

Επιφανειακή επεξεργασία: Επικάλυψη PVDF

Πρώτες ύλες: κράμα αλουμινίου 1100, 3003, 5257, 6061

Χώρα προέλευσης: Guangdong Κίνα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πάνελ επένδυσης αλουμινίου με επίστρωση PVDF χρησιμοποιείται ευρέως για την ανώτερη αντοχή στη διάβρωση, την αντοχή στη διάβρωση, το φως και την όμορφη εμφάνιση, την εύκολη εγκατάσταση και άλλα πλεονεκτήματα, έχει γίνει νέα μεταλλικά διακοσμητικά υλικά για μεγάλο εσωτερικό και εξωτερικό ντεκόρ κτιρίου.

Το πάνελ επένδυσης αλουμινίου με επίστρωση PVDF έχει εξαιρετική περιβαλλοντική προστασία και η πλαστικοποίησή του είναι αναντικατάστατη για άλλα δομικά υλικά, τα οποία αναζητούσαν οι αρχιτέκτονες.

Το PVDF Coated Aluminum Cladding Panel χρησιμοποιείται για μια ποικιλία αρχιτεκτονικών τοίχων, πρόσοψη λόμπι, θόλος, κολόνες, υπερυψωμένοι διάδρομοι, γέφυρα πεζών και άλλα μέρη της διακόσμησης.

Υπάρχουν πολλές άριστες επιδόσεις του πάνελ επένδυσης αλουμινίου με επίστρωση PVDF

1, φθοράνθρακας Αλουμινίου επίστρωση Επίστρωση επιφάνειας έχει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και αντι-υπεριώδη απόδοση, χρώμα διαρκές και σταθερό, δεν είναι εύκολο να εξασθενίσει.

2, απόδοση οξέος και αλκαλίων, μπορεί να αντέξει το σκληρό περιβάλλον του ανέμου και του ήλιου.

3, έχει καλή πρόσφυση, υψηλή σκληρότητα, αντοχή σε κρούση, ισχυρή αντίσταση στη ρύπανση, ομαλή επικάλυψη, εύκολο να καθαριστεί.

4, Είναι με πλούσια χρώματα, φωτεινά και όμορφα, καλή υφή. Υπάρχουν μονόχρωμη βαφή, μεταλλική βαφή, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Ο συνδυασμός ρητίνης PVDF και ανόργανων χρωμάτων μπορεί να λειτουργήσει με διάρκεια μεγαλύτερη των 10 ετών. Ανταποκρίνεται στην απαίτηση χρώματος της σύγχρονης κατασκευαστικής ανάγκης. Είναι επίσης δημοφιλής σε όλο τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή με τον ανακυκλώσιμο χαρακτήρα του και δεν βλάπτει το περιβάλλον.


1, πριτσίνι PVDF επίστρωση αλουμινίου πίνακα-1.jpg

2, βραχίονα Alum

3, Αφρός

4, πάνελ επένδυσης αλουμινίου

5, βίδα αυτοεπιπεδώματος

6, Sealant

7, τετράγωνο χαλυβδοσωλήνα

8, Χάλυβας γωνίας

9, Βίδες ρύθμισης

10, βίδα επέκτασης


Επικαλυμμένο από PVDF πλαίσιο επένδυσης αλουμινίου-2.jpg


3.jpgIMG_3922.JPG

IMG_3925.JPGQQ图片20150907094148.jpg梅州客都汇 (16).JPG
16 Επικοινωνήστε με την εφημερίδα 3.jpgΕξεταστική