Σοφίτα οροφή PVDF με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου

Σοφίτα οροφή PVDF με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου

Προδιαγραφή: προσαρμοσμένη

Πάχος: συνήθως 1.5-3.0 mm

Επιφανειακή επεξεργασία: PVDF με επικάλυψη

Ύλη: αλουμίνιο κράμα 1100, 3003, 5257, 6061 σειρά

Χώρα καταγωγής: Guangdong Κίνας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του κτιρίου Soffit στέγη, με την εποχή ανάπτυξης, ειδικά τα σύγχρονα κτίρια high-end για τη σοφίτα οροφή μέρος, PVDF Soffit στέγη με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως.

PVDF Soffit στέγη με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου, γίνεται εκτεταμένη χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό διακόσμηση ως το βάρος resistance、light resistance、corrosion άριστες καιρικές συνθήκες και εύκολο να εγκαταστήσετε.

Υλικό κατασκευής σκεπής Soffit PVDF με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου χαρακτηριστικά: πρώτον, είναι εύκολη εγκατάσταση. Ανάλογα με τις ανάγκες διακοσμητικά στην επιφάνεια κτιρίου, PVDF με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου που μεταποιούνται σε συγκεκριμένο μέγεθος προδιαγραφές μέσω συγκόλλησης, κάμψης και άλλων τεχνολογιών. Μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε σύνθετη γεωμετρική μοντελοποίηση. Πρόκειται για χάλυβα δομή, απλό και βολικό. Δεύτερον, το χρώμα είναι δυνατότητα ποικιλίας και τις καιρικές συνθήκες. Θα μπορούσε να κάνει χρώμα σύμφωνα με το αντίστοιχο χρώμα Pantone ot βασισμένο στις απαιτήσεις του σχεδιαστή.

Υλικό κατασκευής σκεπής Soffit PVDF με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου διεργασία ψεκασμού: πρώτον, το πιάτο πριν από τον ψεκασμό, την επιφάνεια του φύλλου πρέπει να περάσουν από την απορρύπανσης και χημική επεξεργασία του πετρελαίου να παράγουν chrome ταινίας, να αυξήσουν το επίχρισμα και μεταλλική επιφάνεια πρόσφυσης και οξείδωση αντίσταση, είναι ευνοϊκό για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της βαφής της μεμβράνης.

Οροφής σοφίτα PVDF με επικάλυψη πάνελ αλουμινίου είναι επίσης δημοφιλής σε όλο τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή με ο ανακυκλώσιμος χαρακτήρας και δεν βλάπτουν το περιβάλλον.


Πριτσίνια 1、popRoof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-1.jpg

2、Alum βραχίονα

3、Foam

4、Aluminum περικαλύψεως πίνακα

5、Self-τρύπημα βίδα

6、Sealant

7、Square χαλύβδινο σωλήνα

8、Angle χάλυβα

9、Set βίδες

Βίδα 10、Expansion

Roof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpg IMG_3608.JPGIMG_3913.JPG   广州海印又一城.jpg12 我们的工厂2.jpg


15联系方式2.jpgΕξεταστική