Εμπορικό Κέντρο εξωτερικού τοίχου σύστημα επένδυσης αλουμινίου

Εμπορικό Κέντρο εξωτερικού τοίχου σύστημα επένδυσης αλουμινίου

Επιφανειακή επεξεργασία: Επίστρωση PVDF
Επένδυση Μάρκα: PPG, Akzo Nobel
Υλικό: Αλουμίνιο, κράμα αλουμινίου
MOQ: 200 τετραγωνικά μέτρα
Ρήτρα παράδοσης: FOB, CIF

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ως μορφή τοίχου με κουρτίνα, η επένδυση από αλουμίνιο με κουρτίνα χρησιμοποιείται κυρίως για τοίχους με σκίαση τοίχου και χωρίς τοίχους, αντί για μωσαϊκό και γενικούς τοίχους με αμμοβολή. Με το μικρό βάρος, την υψηλή ακαμψία, την αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την αντοχή στη διάβρωση. Μπορεί να μεταποιηθεί σε διάφορα σύνθετα σχήματα, όπως το επίπεδο, η επιφάνεια του τόξου και η σφαίρα, με πλούσια επεξεργασία χρωμάτων, απλή εγκατάσταση και κατασκευή, βολικό καθαρισμό και συντήρηση και εξαιρετικές λειτουργίες προστασίας περιβάλλοντος και πυροπροστασίας. Λόγω της δράσης των διαφόρων φορτίων σε ψηλά κτίρια ανά πάσα στιγμή, ειδικά η υψηλή πίεση ανέμου, το μωσαϊκό είναι εύκολο να πέσει και το υλικό του τοίχου με ελαφρά σκληρότητα θα παραμορφωθεί λόγω της μεγάλης πίεσης του ανέμου.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgΤο καπλαμά αλουμινίου είναι κατάλληλο για διακόσμηση ανώτερων κτιρίων γραφείων, γραφείων, πλατειών αγορών, διαδρόμων, αεροδρομίων, σταθμών, εργοστασιακών κτιρίων, νοσοκομείων, κλαμπ, τράπεζας, εμπορικού κέντρου, εκθεσιακού χώρου κλπ.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgΣυχνές ερωτήσεις                                                                                                      


1. Γιατί να επιλέξετε το BAHE;

α) Με 8 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πιστοποιημένων προϊόντων αλουμινίου (πάνελ τοίχου και πλακιδίων οροφής) σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, με τη Σιγκαπούρη να είναι η κύρια αγορά μας.

β) Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων αλουμινίου με καλή ποιότητα και την πιο ανταγωνιστική τιμή.

γ) Προσφορά πρότασης συσκευασίας και αποστολής για την αποφυγή περιττών προβλημάτων.

δ) Έχοντας μια επαγγελματική, θετική & ανταποκρινόμενη ομάδα συναλλαγών για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Μπορείτε να έχετε την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση ανά πάσα στιγμή.

ε) Η BAHE διατηρεί πάντα αυστηρό πρότυπο για την ποιότητα των προϊόντων με καλή φήμη. Διασφαλίζουμε στον πελάτη μας ότι παρέχεται μόνο αξιόπιστο προϊόν ποιότητας.


2. Διαθέσιμο πάχος και μέγεθος;

Κοινό πάχος του πάνελ τοίχου κουρτινών αλουμινίου είναι 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm, 3,0 mm και 4,0 mm.

Τα κανονικά μεγέθη του πίνακα πάνελ αλουμινίου είναι 1220 * 2440mm, το πλάτος είναι 900 ~ 1500mm, το εύρος μήκους είναι 1800 ~ 4000mm, είναι αρκετά ευέλικτο για να γίνει οποιοδήποτε σχήμα σύμφωνα με το σχέδιο.


3. Ποια είναι η εγγύηση του προϊόντος σας;

Προσφέρουμε 15 χρόνια εγγύηση για τη δομή, μαζί με επίστρωση επένδυσης PPG επίστρωσης PVDF.


Εξεταστική