Αλουμίνιο καπλαμά Χαλκογραφία διαδικασία

- Sep 11, 2017 -

Από το απολίπανσης → πλύσιμο → → διάβρωση όξινη πλύση πλύσιμο → αλκαλίων → διάβρωσης πλυσίματος πλυσίματος πλυσίματος πλυσίματος πλυσίματος πλυσίματος οξείδωση → → → → → → →.

Προφίλ μετά από το πρώτο οξύ διάβρωση, μετά από τη διάβρωση των αλκαλίων, φως, πριν από τη λήξη της διάθεσης. Το κέντρο της τεχνολογίας είναι οξύ χαρακτική, μηχανική μοτίβο, από την άμμο, κ.λ.π. καθορίζονται από το οξύ διάβρωση. Διαφορετική από την αλκαλική έκλειψη, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του οξύ χάραξη είναι μηχανικά μοτίβο των ισχυρών, από την άμμο γρήγορα, χαμηλή κατανάλωση αλουμινίου, συνήθως 3-5 λεπτά μέχρι το τέλος, κατανάλωση αλουμινίου είναι σχεδόν αλκαλικές χαρακτική 1 / 8-1 / 6.

Ωστόσο, τα περιβαλλοντικά προβλήματα της όλο και πιο εξαιρετική οξύ διάβρωση: οξύ δεξαμενή τοξικών αερίων διαφυγής HF και πλύσιμο των δεξαμενών ρύπανσης. Φθορίδια είναι συνήθως ιδιαίτερα τοξικό και διάθεση είναι πιο δύσκολη. Επιπλέον, μετά από τη θεραπεία του οξύ χαρακτική, η εμφάνιση των μαλλιών σκούρο σκούρο, παρόλο που η τελευταία συνεχής αλκαλικό διάβρωση και το φως, μπορούν να λαμπρυθούν κάποια, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ σκοτεινό, και οι δύο να αυξήσει τη διαδικασία, αλλά επίσης έχασε τη λάμψη, που επίσης χρειάζεται αλουμινίου καπλαμά επιχειρήσεις να βελτιώσουν.

Αλουμίνιο καπλαμά Χαλκογραφία διαδικασία αποτελεσματικά βελτιώνει την αποδοτικότητα της παραγωγής του αλουμινίου καπλαμά και μειώνει το κόστος παραγωγής αλουμινίου καπλαμά και επιφέρει περιβαλλοντική ρύπανση. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις καπλαμά αργιλίου πρέπει επίσης να κάνουμε τα απαραίτητα περιβαλλοντικά μέτρα προστασίας, η τάση της καλή ανάπτυξη.