Δακτύλιος κύκλου κατασκευασμένο από συμπαγές πλαστικό αλουμινίου

- Dec 01, 2017 -

523146_11_011.jpg


Mianyang Κεντρικό Νοσοκομείο, η συνολική σχεδίαση είναι με το διεθνές σύγχρονο νοσοκομειακό πρότυπο, τρία βασικά τμήματα του νοσοκομείου: εξωτερικό ιατρείο, ιατρικό τμήμα, τμήμα νοσοκομείων, διατεταγμένες ιδιαίτερα συγκεντρωμένες. Επίσης, το ιατρικό τμήμα θα μπορούσε να μοιραστεί με το εξωτερικό ιατρείο και το νοσοκομείο. Οι μεταλλικές πλάκες από αλουμίνιο και οι αλουμινένιες οροφές ήταν πάντα η πρώτη επιλογή για εσωτερική διακόσμηση νοσοκομείου. Η αντίσταση στη φωτιά, η αντοχή στην οξείδωση, η εύκολη εγκατάσταση, η αισθητική, ο εύκολος καθαρισμός, όλα τα χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του νοσοκομειακού περιβάλλοντος, η οπίσθια διάτρηση και το υλικό απορρόφησης του ήχου μπορεί να είναι θορυβώδες για το νοσοκομείο για τη μείωση του θορύβου.


523150_15_015.jpg


Το Atypical Aluminum Solid Panel βασίζεται στις σχεδιαστικές ανάγκες του έργου, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό επεξεργασίας ακριβείας, μέσω κοπής, ισοπέδωσης, αναδίπλωσης, ανοίγματος, κέρατων, συγκόλλησης, λείανσης και ψεκασμού επεξεργασίας προϊόντων αλουμινίου.

523153_18_018.jpg


Το Atypical Aluminum Solid Panel έχει μοναδικό σχεδιασμό, η δομή είναι τυχαία και με διαφορετικά σχήματα. Η ενσωμάτωση των σύγχρονων διακοσμητικών χαρακτηριστικών και η μεγάλη αίσθηση της εποχής αντικατοπτρίζεται πλήρως στην ουσία του Atypical Aluminum Solid Panel. Με άτυπο αλουμινένιο στερεό πάνελ τυλιγμένο σε έναν δακτύλιο, φέρνουν ένα δυναμικό στοιχείο για τον εσωτερικό χώρο.



523159_25_024.jpg