Υψηλή Προφίλ και Κομψό-Εσωτερική Στάδιο Κουρτίνα Wall Αλουμινίου Panel Project

- Dec 13, 2017 -

Αυτό το στάδιο βρίσκεται στην Καλιφόρνια, αποκαλούμενο Roberts Pavilion, είναι α    νεόκτιστο κλειστό στάδιο Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών στην Καλιφόρνια. Roberts Pavilion χρήση PVDF Αλουμινίου Curtain τοίχο πάνελ για εξωτερική διακόσμηση, η όλη εμφάνιση είναι ευγενής και φωτεινή, προσελκύουν πολλά άτομα έχουν την παρόρμηση να επισκεφθείτε και να απολαύσετε αυτή την εμφάνιση. Το εξωτερικό πάνελ φθορίου-άνθρακα από αλουμίνιο εξωτερικού περιβλήματος έχει χαρακτηριστική αντοχή στις καιρικές συνθήκες, η αντοχή στις καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι μέχρι 30 χρόνια και να διατηρήσει το χρώμα να μην ξεθωριάζει.


5.jpg


Το Pavilion Roberts είναι επίσης εξαιρετικά λαμπερό και ξεχωριστά τη νύχτα. Σήμερα, το PVDF Αλουμινίου Κουρτίνα Τοίχου πάνελ εφαρμοστεί σταδιακά Wanda, Wal-mart και άλλα μεγάλα έργα του μουσείου, shopping mall.


1.jpg4.jpgΗ αίθουσα ανάπαυσης Roberts Pavilion χρησιμοποίησε το πλαίσιο της αλουμινένιας κηρήθρας ως διακόσμηση οροφής, η οροφή από αλουμίνιο Honeycomb Panel μπορεί να έχει την επίδραση της ηχομόνωσης, είναι το κορυφαίο οικοδομικό υλικό για την εφαρμογή εσωτερικής διακόσμησης.

3.jpg


Όμως, η ζώνη γυμναστικής Roberts Pavilion είναι πιο χαμηλών προδιαγραφών , χρησιμοποιεί το ανώτατο όριο προφίλ αλουμινίου ξύλου ξύλου , αφενός, ενισχύει τη ροή αέρα του χώρου, αλλά επίσης αυξάνει την ευελιξία του εσωτερικού σχεδιασμού και διακοσμητικά για την εφαρμογή αλουμινένιου ορθογώνιου σωλήνα .


2.jpg