Πώς να εγκαταστήσετε το κεραμίδι οροφής αλουμινίου

- Jan 16, 2018 -

τα πλακάκια οροφής αλουμινίου που χρησιμοποιούνται περισσότερο στη δημόσια διακόσμηση οροφής, όπως το corrider, το γραφείο, το κανάλι και το εσωτερικό κλπ.

πώς να εγκαταστήσετε μια ομαλή και επίπεδη οροφή;

1. Τοποθετήστε καλά τη γωνία ακμής του πλακιδίου οροφής αλουμινίου σύμφωνα με την ίδια οριζόντια γραμμή

2. Τοποθετήστε τη βάση του μεταφορέα χάλυβα (38 ή 50) σε κατάλληλο χώρο, συνήθως απόσταση 1 ~ 1,2 μέτρων, και την απόσταση του ελκυστήρα σύμφωνα με τον μεταφορέα χάλυβα.

3. Τα προκατασκευασμένα τετράγωνα αλουμινίου ανώτατο όριο καρέ κρέμονται, μαζί με το τετράγωνο αλουμινένιο κατώφλι κατώφλι κοντά στο ελαφρύ χάλυβα καρίνα κάθετη πόρπη κάτω από την ελαφριά καρίνα χάλυβα, τετράγωνο αλουμινένιο πλάτος καρίνα οροφής για τον προσδιορισμό του μεγέθους της πλάκας, όλα φορτωμένα Μετά τη ρύθμιση στο ορίζοντας.

4. Οροφής της πόρπης πόρπη αλουμινίου πόρπη στην καρίνα, καθένα τελειώσει μια πόρπη, η κλειδαριά θα πιεστεί προς τα κάτω, καρίνα σύνδεση με τη σύνδεση.

5. Η επιφάνεια οροφής με τετράγωνη πλάκα αλουμινίου που τοποθετείται με γάντια, όπως τυχαία αριστερά δακτυλικά αποτυπώματα ή λεκέδες, πρέπει να πλένεται αμέσως με το απορρυπαντικό και να σκουπίζει.


方向暗架铝扣板吊顶安装图.png