Νέα φιλικά προς το περιβάλλον διακοσμητικά υλικά - ξύλινα δοχεία αλουμινίου οροφής

- Dec 05, 2017 -

Ξύλο Grain Αλουμινίου οροφής είναι ένα νέο είδος υλικών διακόσμησης κτιρίων, Ξύλο Grain Αλουμινίου Οροφής κλασική κομψότητα, το φυσικό στυλ έχει γίνει ένα ευγενές και μοντέρνο εκπρόσωπο του προϊόντος, τα ρεαλιστικά φυσικά ξύλου οπτικά εφέ και τρισδιάστατο ξύλο αίσθηση επίδραση αφής έχει γίνει ο μόλυβδος Η τάση της μόδας του πρωτοπόρου και, με την επίδραση του ξύλου σε αντίθεση με το ξύλο, η μεγαλύτερη προστασία της ανθρώπινης επιβίωσης του οικολογικού περιβάλλοντος δείχνει έναν σημαντικό ρόλο.


wood grain aluminum ceiling

 

Bahe    Το ξύλινο καλαμάκι αλουμινίου οροφής παρουσιάζει ιταλικό χαρτί υψηλής ποιότητας ξύλου, με αυτοματοποιημένη παραγωγή, για να εξασφαλίσει ότι η οροφή ξύλου από αλουμίνιο   με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, χημική αντοχή, αντίσταση στη διάβρωση και αντοχή στη φθορά. Ταυτόχρονα, με εξαιρετική απόδοση κατά της παραμόρφωσης, ωίδιο και απογύμνωση, η ζωή δεν είναι μικρότερη από 10-15 χρόνια, είναι το καλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό διακοσμητικά υλικά.

 

wood grain aluminum ceiling


Σε σύγκριση με το μασίφ ξύλο, η οροφή αλουμινίου από ξύλο έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1, καλή εμφάνιση, πλούσιο μοτίβο, ρεαλιστική, καθαρή υφή.

2, αντοχή στη φωτιά, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή στην υγρασία, σκληρότητα και αντοχή είναι στερεό ξύλο δεν μπορεί να συγκριθεί.

3, ανθεκτικό στη σκουριά, αντι-ζημιά, αντι-υπεριώδη.

4, μεγάλη διάρκεια ζωής, μπορεί να κρατήσει 10-15 χρόνια δεν αλλάζουν το χρώμα, δεν παραμόρφωση.

5, πλαστικότητα, μπορούν να μεταποιηθούν σε μια ποικιλία σύνθετων σχημάτων, η πλάτη μπορεί να γεμίσει με μόνωση, θόρυβο, ήχο και άλλα υλικά, για να καταστήσει τη λειτουργία του πιο άφθονη.

6, προστασία του περιβάλλοντος, προστασία του οικολογικού περιβάλλοντος, μείωση της σπατάλης υλικών πόρων.


wood grain aluminum ceiling


wood grain aluminum ceiling